Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δια πυρός και… αυτογκόλ η Αλαβές


 

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα έκανε η Αλαβές, που επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από μία πολύ περίεργη αλληλουχία φάσεων. Δεν ήταν αρκετές οι δύο αποκρούσεις πέναλτι του Μαμαρντασβίλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο αφού μόλις στο… δεύτερο λεπτό εκτυλίχθηκαν σπάνιες σκηνές. Ο τερματοφύλακας των “νυχτερίδων” υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκαρθία. Ο Μαμαρντασβίλι απέκρουσε το χτύπημα του Ισπανού, όμως ο VAR έδωσε επανάληψη. Ωστόσο, ο Γεωργιανός κίπερ το… έβγαλε για δεύτερη φορά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Οζκατσάρ στη προσπάθεια να κόψει μια σέντρα στο πρώτο δοκάρι από τα αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0 για την Αλαβές. Στο 40′, ο Γκαρθία είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0 με δοκάρι για τους γηπεδούχους, ωστόσο το σκορ έμεινε ως είχε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Πεπέλου, αλλά ο Μαμαρντασβίλι έδιωξε με υπερένταση. Στο 69′ ο Κίκε Γκαρθία έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή. Αυτή ήταν και η τελευταία πολύ καλή στιγμή του ματς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική νίκη.//ΣΠ.

ΓΚΟΛ: 6′ Οζκατσάρ (ΑΥΤ.)

Κίτρινες: 38′ Γκουρίντι, 42′ Γκοροσαμπέλ, 81′ Γκεβάρα, 89′ Μπεναβίδεθ / 45+2′ Γκάγια, 87′ Ντιακαμπί
Κόκκινη:
Δόκαρι: 40′ Γκαρθία

Αλαβές (Γκαρθία): Σιβέρα, Γκοροσαμπέλ, Μάριν, Σέντλαρ (76′ Σάμου), Ντουάρτε, Γκουρίντι (87′ Χάγκι), Γκεβάρα, Μπλάνκο (87′ Μπεναβίδεθ), Ριόχα, Γκαρθία (75′ Τενάλια), Αλκάιν (66′ Σόλα)

Βαλένθια (Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Ντιακαμπί, Οζτσακάρ (46΄Μοσκέρα), Γκάια, Κορεϊά (46′ Μαρτίνεθ), Γκέρα, Πεπέλου, Λόπεθ (70′ Αμάλα), Αλμέιδα (61′ Κανός), Ντούρο (81′ Ντομίνγκεζ)



Source link