Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Διασύρει την ΕΛ.ΑΣ και το Κράτος

Ο Πασχάλης Καλλιμάνης μας έχει απασχολήσει ήτοι στο πρόσφατο παρελθόν. Αστυνομικός στην υπηρεσία προστασίας υψηλών προσώπων και bodyguard της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου η οποία εξελέγη και βουλευτής.

Κατάφερε με αλλεπάλληλες αναρρωτικές άδειες να ζει στη Μύκονο και να εργάζεται αν και τυπικά στο γνωστό μαγαζί Interni. Όταν αποκαλύφθηκε το κόλπο γκρόσο του Πασχάλη Καλλιμάνη φιλοτιμήθηκε η τοπική αστυνομική αρχή, έψαξε και βρήκε αστυνομικούς που παράνομα εργάζονται στα μαγαζιά της Μυκόνου σε διάφορες θέσεις. Δεν βρήκε ωστόσο τον Καλλιμάνη. Ο ίδιος από τότε είχε αποσυρθεί κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, όπως λένε στη Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε πώς αυτός ο αστυνομικός κατάφερε να εξαπατήσει και να αφαιρέσει χρήματα, να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει μια Ελληνοαμερικάνα η οποία βρήκε το κουράγιο να πάει στα δικαστήρια. Αν και ο ίδιος παραδέχτηκε τις απάτες του τελικά καταδικάστηκε σε ένα ευτελές πρόστιμό των 100 ευρώ αφού υποχρεώθηκε να επιστρέψει μέρος του ποσού που είχε καταχραστεί από την Ελληνοαμερικάνα. Ένα μικρό μέρος, για να ακριβολογούμε.

Ο Πασχάλης Καλλιμάνης, αστυνομικός, να τον χαίρεται η ΕΛΑΣ, κατάφερε να ξεπεράσει την απλή επιτροπή υγειονομικού της αστυνομίας και επειδή δεν του ήταν αρκετό κατάφερε να πάρει αναρρωτική άδεια και από την ανώτατη επιτροπή του Σώματος.

Με αυτές τις αναρρωτικές επιδόθηκε απερίσπαστος στην καριέρα του μετρ σε μαγαζί της Μυκόνου. Δεν θα επεκταθούμε στο τι ακριβώς έκανε ως μετρ ή ως κονσιέρζ στην γαλλική ορολογία. Όλο αυτόν τον καιρό ο Πασχάλης κορόιδευε τους πάντες και κυρίως κορόιδευε την αστυνομία, την ηγεσία της, τον υπουργό της, διότι προφανώς κάποιοι τον προστατεύουν. Και για να είμαστε ειλικρινής και με τον εαυτό μας και γιατί το επιτάζει η κοινή λογική ο μόνος θεσμός που μπορεί να τον προστατεύει τόσο αποτελεσματικά ώστε να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν είναι το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πασχάλης Καλλιμάνης βρίσκεται ξανά στη Μύκονο και όπως επίσημα μαθαίνουμε από την αρμόδια υπηρεσία που δήθεν τάχα μου τον αναζητούσε μετά τις αποκαλύψεις της Ζούγκλας , αυτός ο αστυνομικός βρίσκεται ξανά στη Μύκονο για διακοπές, διότι δεν καταζητείται, δεν διώκεται και απλώς μας κοροϊδεύει.

‘Οπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε περνάει πολύ καλά. Όμως το να κοροϊδεύει μόνον εμάς, πάει καλά.

Όμως, Πασχάλης Καλλιμάνης κοροϊδεύει την ελληνική αστυνομία και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Προφανώς κανείς από τους προϊσταμένους του δεν δίνει μια δεκάρα για τον ευτελισμό αυτόν γιατί αλλιώς κάτι θα είχαν κάνει.

Ο Πασχάλης Καλλιμάνης όπως και διάφοροι άλλοι «Καλλιμάνηδες» που έχουν καταφύγει σε αυτό το Κράτος επιβιώνουν ευτελίζοντας τους θεσμούς και τις Αρχές. Βρίσκουν και τα κάνουν.

Διαβάστε επίσης: «Ο αστυνομικός με έκλεβε, με εκβίαζε και με απειλούσε»

Αστυνομικός «υπηρετεί» στο Interni της Μυκόνου



Source link