Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Διανεμήθηκαν σχολικά είδηση σε οικογένειες που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων μοίρασε σχολικά είδη σε οικογένειες που είναι δικαιούχοι της Δομής, ενόψει της έναρξης  της νέας σχολικής χρονιάς.

Μοιράστηκαν  στους μαθητές σχολικές τσάντες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, γραφική ύλη και σχολικά βοηθήματα ,έτσι ώστε κανένας μαθητής να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη για τη νέα χρονιά.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τα στελέχη της Δομής. 

Διανεμήθηκαν σχολικά είδηση σε οικογένειες που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα ήθελε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που το στηρίζουν, καθώς και τους απλούς πολίτες για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια αυτή. Σχολικά είδη θα μοιράζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή  Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).





Source link