Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Διαιτητικό αίσχος στην Καισαριανή, την επόμενη φορά κρατήστε ένα ημίχρονο καθυστερήσεις’




ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ



Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κηφισιά για τη Stoiximan Super League 2023-2024 στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" | Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κηφισιά για τη Stoiximan Super League 2023-2024 στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” | Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023
EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με την Κηφισιά που έληξε ισόπαλος 4-4, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας του αγώνα με την Κηφισιά, που έληξε ισόπαλος 4-4 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα “λιοντάρια” διαμαρτύρονται έντονα για την αποβολή του Τόμας Χάγεκ, το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Κηφισιάς και πήρε πίσω ο διαιτητής βλέποντας τη φάση στο VIDEO, αλλά και τις καθυστερήσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

“Ο Πανσερραϊκός έζησε ένα διαιτητικό αίσχος στην Καισαριανή, που γυρίζει το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!

Με το ζόρι η ομάδα μας, δεν έπρεπε…να κερδίσει σήμερα, αφού εντυπωσίασε τους πάντες με το επιβλητικό 3-0 στο πρώτο 20λεπτο!

Ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον Χάγεκ με εντολή του VAR, παραλίγο ανύπαρκτο πέναλτι και μια παρωδία 15 λεπτών καθυστερήσεις στο τέλος, βάζοντας την Κηφισιά στην περιοχή μας, μέχρι να ισοφαρίσει.

Να τους χαίρεστε…όπως χαρήκαμε εμείς το παιχνίδι αλλά όχι το αποτέλεσμα που δικαιούμαστε.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά για την φιλοξενία, θα ανταποδώσουμε τα δέοντα, στις Σέρρες”.



Source link