Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δημήτρης Ήμελλος – Σασμός: Αποκαλύπτει τη συνεργασία με τον γιο του μέσα από την επιτυχημένη σειρά


Λίγο πριν από την έναρξη του τρίτου κύκλου του Σασμού, ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ο τηλεοπτικός «Αντώνης» αναφέρθηκε στην εξέλιξη της σειράς, αλλά και στον γιο του που είδαμε να κάνει ένα πέρασμα από το επεισόδιο του αγαπημένου έργου, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ηθοποιός αλλά δουλεύει στην παραγωγή του “Σασμού”.

«Δε γίνεται χωρίς δοκιμασία, φανταστείτε έναν κόσμο ρόδινο, θα πλήττουν όλοι. Θα υπάρχει λοιπόν ένα πρόβλημα που θα βγει στην επιφάνεια. Ο κόσμος με ταυτίζει με τον Αντώνη, καμιά φορά κι εγώ. Με μπερδεύω στον καθρέφτη με τον Αντώνη του “Σασμού”. Αυτό όμως συμβαίνει πάντα και είναι πολύ ευχάριστο. Τα παιδιά με συγκινούν.

Ένα παιδάκι με ρώτησε αν είμαι πραγματικός αστυνόμος και όταν του είπα όχι, ένιωσα να απογοητεύεται. Μετά με ρώταγε αν είμαι πραγματικό ζευγάρι με τη Μαρίνα και όταν του είπα πάλι όχι, απογοητεύτηκε επίσης. Πήγα να το σώσω και του είπα ότι όταν φιλιόμαστε νιώθουμε πραγματική αγάπη. Με ρώτησαν αν ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι ψεύτικο ζευγάρι. Ντράπηκα και του είπα ότι αυτοί είναι πραγματικό ζευγάρι» είπε ο Δημήτρης Ήμελλος.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε στη Μόσχα για σπουδές, ενώ για τον γιο του ανέφερε: «Ο γιος μου δουλεύει στην παραγωγή του “Σασμού” . Επειδή καμιά φορά χρειαζόμαστε πρόσωπα στο γύρισμα, μπορεί να μπει κάποιος από την παραγωγή να κάνει ένα πέρασμα. Δεν είναι ηθοποιός ο γιος μου, σκηνοθέτης είναι… Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμα. Τώρα κάνει τη δεύτερη ταινία του, εύχομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε».



Source link