Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, πρέπει να την υποστηρίξουμε στην κατάστασή της»


Στο κρατητήριο παραμένει η Σούπερ Κική, η οποία μαζί με δύο φίλες της, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 19/2.

Η περιπέτεια της γνωστής influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, καθώς δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Από την άλλη, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδάς της καταγγέλλει τη Σούπερ Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

Η καλή φίλη της Σούπερ Κικής, Κατερίνα Πεφτίτση, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των δύο γυναικών, το μεσημέρι της Τετάρτης 22/2, δημοσίευσε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram, θέλοντας να απαντήσει δημόσια στα απανωτά μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι ζητούν να μάθουν εξελίξεις για την υπόθεση.

«Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλοί τι έχει συμβεί, θέλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να σας εξηγήσω ακριβώς τι έχει γίνει και δεν μπορώ να σας μιλήσω ανοιχτά, γιατί τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο τα άτομα που κρατούνται αυτή τη στιγμή θα είναι ελεύθερα, οπότε θα μπορούν να σας μιλήσουν και οι ίδιοι, να σας πουν και να χειριστούν την κατάσταση όπως θέλουν αυτοί. Αυτή τη στιγμή, μόνο οι δικηγόροι μπορούν να μιλάνε. 

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την Κική αυτή τη στιγμή, να είμαστε δίπλα της με οποίο τρόπου μπορούμε να είμαστε», είπε η Κατερίνα Πεφτίτση. 



Source link