Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δεν χρειάζεται να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη είναι»


Τα όσα δήλωσε η Μαρία Κορινθίου αμέσως μετά το τέλος του «Πρωινού» στην κάμερα του «Open Weekend» περί… υπομονής σχολίασαν στο Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 19/6. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει η Μαρία Κορινθίου να δηλώνει τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Στη Μαρία Κορινθίου παιδιά, δεν ξέρω τι της κάνουν. Δεν αντέχει άλλο, το ότι δεν κρύβεται στις δηλώσεις… Υπάρχει ένα παρασκήνιο και ένας αναβρασμός, αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί αποτυπώνεται», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στην ηθοποιό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, και την οικοδέσποινα του Happy Day να επισημαίνει ότι η Φωτεινή δεν πλασάρεται ως αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου.

«Συγγνώμη, αν εγώ είμαι στενοχωρημένος ή έχω τα νεύρα μου, φεύγω και λέω “φεύγω και βρείτε έναν να κάτσει;”. Επομένως, δεν το καταλαβαίνω…» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Για μένα ξέρεις τι δεν είναι ωραίο; Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παρατεταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη και στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται!» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε ότι έχει μιλήσει με την Μαρία Κορινθίου, η οποία δεν έκανε καμία αναφορά στη Φωτεινή Πετρογιάννη, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ηθοποιός έχει νεύρα με άλλα πρόσωπα.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Κορινθίου δεν θα εμφανιστεί σήμερα στο Πρωινό, ενώ αύριο θα είναι η τελευταία ημέρα παρουσίας της στην εκπομπή.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:



Source link