Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δεν της ζητάω παιδί, περιμένω πότε θα γίνει αυτό»


Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης 2/11 ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του μαζί με την Έλλη Κοκκίνου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία τους, για το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνι, ενώ αποκάλυψε αν έχει βγει ποτέ ραντεβού με θαυμάστριά του.

«Εγώ δεν ζητάω τίποτα από την Κόνι, θέλω απλά να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη, που είναι. Από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα. Εγώ περιμένω στην γωνία, περιμένω πότε θα γίνει αυτό», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής. 

Όταν ρωτήθηκε αν έχει βγει ποτέ ραντεβού με θαυμάστριά του, ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε: «Βέβαια και έχω βγει ραντεβού με θαυμάστριά μου. Σήμερα μάλιστα, θα το έκανα πιο εύκολα από παλιά γιατί έχω σουξέ». 

Κλείνοντας ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου λέγοντας: «Την Έλλη την ξέρω από παλιά. Έχει κάνει μια φοβερή πορεία, είναι εκπληκτική και ταιριάζουμε. Είναι Λέων και εγώ είμαι Κριός. Θα γίνει πανικός».



Source link