Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δεν τα παρατάει… η ψυχωμένη Καρδίτσα


 

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου επικράτησαν του Άρη με 80-71, παίρνοντας μια τεράστια νίκη στην έδρας της για τον αγώνα της παραμονής στην Basket League.

Ο αγώνας 

Στο “Γιάννης Μπουρύσης” η Καρδίτσα φιλοξένησε τον Άρη για την 14η αγωνιστική της Basket League, με τους γηπεδούχους να θέλουν θετικό αποτέλεσμα, καθώς θέλουν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ, με τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να είναι αρκετά άστοχοι στα πρώτα λεπτά. Ο ΜακΚάλουμ ήταν αυτός που είχε την επιθετική μπαγκέτα για την ομάδα της Θεσσαλίας, με πετυχαίνοντας επτά πόντους κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα τεσσάρων πόντων (34-27). Στην δεύτερη περίοδο οι Θεσσαλονικείς δεν είχα πολλές λύσεις στο σκοράρισμα, με τον Μπλούμπερκς και τον Γκάλινατ να έχουν την επαφή με το καλάθι των γηπεδούχων. Στο ημίχρονο οι παίκτες του Παπανικολόπουλου είχα προβάδισμα έξι πόντων με 44-38.

Οι επικές μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο είχαν την τιμητική τους στο “Γιάννης Μπουρούσης”. (INTIME)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεση τους, καθώς είχαν πόντους από τα 6.75 με τον Γκάλινατ να βρίσκει το “χέρι του”. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να μείνουν μπροστά στο σκορ, με τους παίκτες του Άρη να έχουν τις λύσεις για μια ακόμα φορά με τον Μποχωρίδη να μαζεύει τα ριμπάουντ στην άμυνα και να δημιουργεί τους χώρους για να σκοράρει μετά από σκριν των συμπαικτών του. Ο Άρης επανήλθε στην αναμέτρηση ισοφαρίζοντας σε 58-58, με την τελευταία περίοδο να είναι συναρπαστική. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν κρίσιμα καλάθια με τον Μπιουκάναν και τον ΜακΚάλουμ, ενώ ο Άρης είχε τρομερά προβλήματα στην περιφερειακή του άμυνα δεχόμενη αρκετά καλάθια, πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Το τελικό σκορ 80-71, σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους της Καρδίτσας, καθώς η νίκη επί του Άρη ήταν άκρως σημαντική για την σωτηρία της κατηγορίας.

 

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 44-38, 58-58, 80-71



Source link