Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι»


Η εκπομπή «Γεια Σου» πρόβαλε σήμερα μια αποκλειστική συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη. Οι δυο τους χώρισαν πολιτισμένα μετά την απόκτηση ενός παιδιού με τον ηθοποιό να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, καθώς βρίσκεται σε σχέση με την Δέσποινα Βανδή.

Η Μαρία Μπακοδήμου, βλέποντας τη συνέντευξη θέλησε να τονίσει πως κάποια ζευγάρια δεν έχουν ως προτεραιότητα την προστασία των παιδιών τους, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Παράλληλα, η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν ο σκοπός τους να ρωτήσουν την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη για την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της.

«Είναι δυο πολιτισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν το παιδί τους και το φροντίζουν και το αγαπάνε, ως γονείς που είναι. Η εξέλιξη της ζωής του Βασίλη έχει φέρει το παιδί και σε μια άλλη οικογένεια, όπως και τα παιδιά της Δέσποινας που έχουν συνδεθεί. Εδώ βλέπεις ανθρώπους που είναι πολιτισμένοι, αγαπούν τα παιδιά, τα προστατεύουν από οποιοδήποτε τραύμα που μπορεί να αφήσει ένας χωρισμός. Φροντίζουν να δημιουργούν μια ωραία ζωή γύρω από αυτό. Αυτό είναι ένα παράδειγμα όταν βλέπεις ανθρώπους που το διαζύγιο είναι ακόμη και αφορμή για προβολή ή αφορμή για απαίτηση εσόδων, μάχη πάνω από τα παιδιά, δίνουν μάχες για το εγώ τους. Δεν πρέπει να γίνεται. Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και πρέπει να προστατεύουμε» τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, που έκανε και τη συνέντευξη, είπε: «Δεν ήθελα να μπω κι εγώ σε άβολες ερωτήσεις, σε λεπτομέρειες. Ήθελα απλώς να τη γνωρίσουμε. Γιατί θα πουν “καλά, δεν ρώτησες;”».

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Φυσικά! Όχι, δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι».



Source link