Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δεν θέλω να το πιάσουμε αυτό καθόλου, δεν έχει νόημα»


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο  Open Weekend και στην δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα για την εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ANT1. 

Η γνωστή παρουσιάστρια αναζητούσε συνεργάτες αλλά και θέματα για το magazino που θα βλέπαμε τα Σαββατοκύριακα στον ANT1, μια συνεργασία η οποία φαίνεται πως… ναυάγησε οριστικά.

«Δεν θέλω να το πιάσουμε αυτό καθόλου, δεν έχει νόημα. Έχω πει ό,τι ήταν να πω. Όλα καλά κι είμαστε μια χαρά. Αν δεν ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, δεν θα μπαίναμε σε τόσο βαθιές συζητήσεις. Εννοείται. Δεν έβαλα τέτοια όρια, απλώς η εκπομπή θέλω να έχει ένα πρόσημο θετικότητας, φωτεινότητας κι αισιοδοξίας. Δεν θα είμαι ο εαυτός μου, αν κάνω κάτι που δεν θα έχει αυτήν την χροιά», απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Και πρόσθεσε: «Θέλω πάνω από όλα να είναι καλά εγώ. Τι νόημα έχει να κερδίσω κάποια χρήματα και μετά να μην ξέρω πως να διαχειριστώ το στρες και το άγχος μου και να τα δώσω στην ψυχοθεραπεία; Δεν έχει νόημα. Τα πάντα είναι πιθανά κι απίθανα. Δεν έχουμε κλείσει καμία πόρτα κι ούτε πικρία υπάρχει» δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στo Οpen Weekend.



Source link