Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Δεν διατηρώ σχέσεις με τον πατέρα της Όλγας»


Η Άντζελα Δημητρίου σε μια κοινή συνέντευξη με την κόρη της, μιλούν στο OK! και στον Γιώργο Πράσινο για το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένεια, αφού η Όλγα Κιουρτσάκη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον πατέρα της κόρης της.

Δεν σου λείπει ένας σύντροφος;

Έλα να τα πούμε ωμά. Τι μπορεί να μου προσφέρει αυτή τη στιγμή ένας άντρας; Τι; Για πες μου;

Την παρέα του, την παρουσία του.

Ε, εμένα η παρέα είναι η κόρη μου, ο γαμπρός μου και το εγγονάκι που έρχεται. Πιστεύω ότι δεν έχω χρόνο για έρωτες πια. Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο; Άντζελα: Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι». Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς.



Source link