Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Δεν ανησυχούμε τόσο για το σκορ, πρέπει να βελτιωθούμε’




ΑΕΚ



Πλάθα: "Δεν ανησυχούμε τόσο για το σκορ, πρέπει να βελτιωθούμε"

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ μία μέρα μετά τη νίκη της απέναντι στην Κλουζ κοντραρίστηκε με το Περιστέρι bwin για το τουρνουά “Νίκος Φάσουρας” και ηττήθηκε με 80-61, με τον τεχνικό της Ένωσης, Ζουάν Πλάθα να μιλάει μετά το τέλος του παιχνιδιού, σχολιάζοντας την αναμέτρηση.

ΑΕΚ και Περιστέρι bwin κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο του τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, με τους κιτρινόμαυρους να ηττώνται με 80-61, μία μέρα μετά τη νίκη τους απέναντι στην Κλουζ στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ζουάν Πλάθα, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας: “Δεν ανησυχούμε τόσο πολύ για το σκορ, πάντα μας αρέσει να κερδίζουμε, αλλά θέλαμε να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Σε κάποια λεπτά είδαμε βελτίωση, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο, υπάρχουν 10 νέοι παίκτες στην ομάδα, νέος προπονητής, πρέπει να βελτιώσουμε μικρά πράγματα.

Σε ερώτηση για το πότε περιμένει να δει την εικόνα που θέλει από την ομάδα στο γήπεδο: “Ποτέ δεν είναι εύκολο να το αποφασίσεις αυτό. Η προπόνηση θα δείξει σε ποιο σημείο θα βρίσκεσαι, αλλά τώρα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να χτίσουμε χημεία μέσα στην ομάδα, να είμαστε πιο συμπαγείς. Η βελτίωση θα γίνει βήμα – βήμα”.



Source link