Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δεληγιάννης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Το κλειστό πλημμύρισε και δεν θα είναι έτοιμο για την πρεμιέρα» (audio)


 

Ο γενικός διευθυντής της Καρδίτσας “φιλοξενήθηκε” στην εκπομπή “Μικρόφωνο στα Γήπεδα” με τον Δημήτρη Μαλισιώβα και αναφέρθηκε στις μεγάλες καταστροφές που έχει υποστεί τόσο το “Κλειστό γυμναστήριο”, όσο και όλοι οι σύλλογοι και αθλητικοί οργανισμοί της περιοχής από τις πλημμύρες.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης μίλησε στον Δημήτρη Μαλισιώβα και την εκπομπή “Μικρόφωνο στα γήπεδα” και αναφέρθηκε στις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Αρχικά ανέφερε πως «Οι πλημμύρες δημιούργησαν πρόβλημα στο Κλειστό γυμναστήριο, μπήκε νερό περίπου 30 πόντους μέσα στο παρκέ και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να μην είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της Basket League»

Παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα ταξίδεψε στο Καρπενήσι, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ προσπαθεί να βοηθηθεί, έτσι ώστε να συνδράμουν όλοι οικονομικά για να δώσουν μια… ανάσα στην ομάδα. Μίλησε για βιβλική καταστροφή υποδομών σε όλα τα κλειστά του νομού.

Αυτό θα έχει μεγάλο αρνητικό αποτέλεσμα στα σπορ καθώς οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν τις ομάδες έχουν πληγεί από τις καταστροφές.

Aκούστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Δεληγιάννης: 



Source link