Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δήμος Τεμπών: Διανομή τροφίμων σε 83 οικογένειες μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 07/11/2023, από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. μεσημέρι, στο Δημαρχείο Γόννων. Η ενημέρωση των δικαιούχων θα γίνει από τις δομές του Δήμου (Βοήθεια στο Σπίτι και Κέντρο Κοινότητας) και με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα.

Την ημέρα της διανομής οι δικαιούχους θα προσέρχονται ανά ώρα από κάθε Δημοτική Ενότητα και συγκεκριμένα:

-Δημοτική Ενότητα Γόννων: 08:00 π.μ.- 09:00 π.μ.

-Δημοτική Ενότητα Μακρυχωρίου: 09:00 π.μ. – 10:00 π.μ.

-Δημοτική Ενότητα Νέσσωνος: 10:00 π.μ. – 11:00 π.μ.

-Δημοτική Ενότητα Κάτω Ολύμπου: 11:00 π.μ. – 12:00 μ.μ. μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και τον αριθμό ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο). Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Στη συγκεκριμένη διανομή, για το Δήμο Τεμπών, οι ωφελούμενες οικογένειες ανέρχονται σε 83, και θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: αλεύρι, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, κριθαράκι, μήλα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πατάτες, ρύζι, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, χυμός ντομάτας, κρεμοσάπουνο, υγρό πιάτων, φακές, φασόλια, τυρί φέτα και χοιρινό κρέας.





Source link