Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Τι απαντά ο Κ. Χαλέβας στο Μ. Παπαδημητρίου

Collage

Απαντώντας σε δήλωση που έκανε στην ΕΡΤ Βόλου ο δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου Μ. Παπαδημητρίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Πήλιο» Κώστας Χαλέβας, αναφέρει:

“Είναι συγκινητικό ο κ. Παπαδημητρίου να προβληματίζεται για το μέλλον του Δήμου, την ίδια ώρα που όμως όλο αυτό το διάστημα ήταν εξαφανισμένος και καμία ουσιαστική κριτική δεν ακούσαμε από τα χείλη του για τα λάθη και τις παραλείψεις της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ίσως, διότι κι εκείνος, την περίοδο διοίκησης του πολύπαθου αυτού Δήμου, στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε επίπεδο ελέγχου των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Αναφορικά με τα κομματικά παιχνίδια που βλέπει, θα τον ενημερώσω ότι η διάθεση μου για να προσφέρω στον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής μου είναι ανιδιοτελής. Άλλωστε, εγώ δεν έτρεξα να εγγράφω μέλος σε κανένα κόμμα προκειμένου να τύχω της στήριξης του, την τελευταία στιγμή καθότι είναι γνωστός ο κομματικός χώρος στον οποίο ανήκω.

Τα προσβλητικά του υπονοούμενα ότι δεν ευδοκίμησε η καριέρα μου στην Περιφέρεια, γνωρίζουμε όλοι πως δεν ευσταθούν. Θα απαντήσω για μια ακόμη φορά πως είμαι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, στις πρώτες θέσεις επιλογής, διετέλεσα αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, είμαι αρχιτέκτονας πολεοδόμος, πιστοποιημένος εξωδικαστικός διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ελεγκτής Δόμησης και ενεργειακός επιθεωρητής, μέλος της Επιτροπής Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ιδρυτής της Ομοσπονδίας Παγκοσμίων Πηλιορείτικων Συλλόγων και πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού στις Βρυξέλλες.

Πιστεύει ο κ. Παπαδημητρίου ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα μείζονα προβλήματα των πολιτών καλύτερα από μένα;

Εάν ναι, τότε οι πολίτες θα το είχαν αντιληφθεί και θα τον είχαν εκλέξει δήμαρχο την προηγούμενη φορά.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει χώρο για όλους και οι δημότες του Νοτίου Πηλίου γνωρίζουν καλύτερα ποιόν θα επιλέξουν αυτήν την φορά για να τους εκπροσωπήσει και να εργαστεί για αυτούς στον τιμόνι του Δήμου”.

www.ertnews.gr



Source link