Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δήμος Μετεώρων: Κλειστή η αγορά και ο δημόσιος τομέας λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα σε όλο τον Δήμο Μετεώρων, καθώς και οι δημόσιες υπηρεσίες.

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι τις 18.00 της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2023: α) τα φαρμακεία, β) τα καταστήματα τροφίμων και supermarket γ) τα πρατήρια καυσίμων.

Απαγορεύεται την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier σε όλο τον Δήμο Μετεώρων

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων: των υπηρεσιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των δομών υγείας, των μέσων μαζικής μεταφοράς και άλλων υπηρεσιών, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση της κακοκαιρίας

Ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος ενημερώνει όλους τους δημότες ότι ο Δήμος Μετεώρων για άλλη μια φορά παραμένει αλώβητος από την κακοκαιρία που πλήττει τον δήμο, έχοντας μεριμνήσει όλο το προηγούμενο διάστημα κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες όπως καθαρισμός ρεμάτων, καθαρισμός φρεατίων και παρεμβάσεις όπου χρειαζόταν στο μέτρο του δυνατού. Η δημοτική αρχή τέλος προτρέπει τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις , να παραμείνουν στα σπίτια τους, γιατί τις επόμενες ώρες αναμένεται επιδείνωση της κακοκαιρίας. Ο μηχανισμός του Δήμου και το προσωπικό είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε παρέμβαση. Επίσης , ο Δήμος Μετεώρων έχει έρθει σε συμφωνία με ιδιώτες – ιδιοκτήτες μηχανημάτων να συνδράμουν αν παραστεί ανάγκη.





Source link