Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δήμος Ελασσόνας: Επιτυχής αυλαία για το τουρνουά 3Χ3 Schools

Με τη συμμετοχή 200 μαθητών από Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διήμερο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, η δράση «3×3 Schools» powered by ΔΕΗ, μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας.

Οι αγώνες έδωσαν τη δυνατότητα στους μικρούς καλαθοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να χαρούν το άθλημα, σε μια επιτυχημένη διοργάνωση όπου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, ο ΟΚΠΑΠ, καθώς και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, είχαν μεριμνήσει, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του διήμερου αθλητικού γεγονότος που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Δήμο Ελασσόνας.

Δήμος Ελασσόνας: Επιτυχής αυλαία για το τουρνουά 3Χ3 Schools

«Η δράση 3×3 Schools powered by ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε στον δήμο Ελασσόνας, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Ο δήμος Ελασσόνας επιλέχτηκε ανάμεσα σε 20 δήμους από όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα.

Για πρώτη φορά, δόθηκε η δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες της πόλης να βγουν έξω από το σχολείο και να γνωρίσουν το νέο Ολυμπιακό Άθλημα 3×3. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση του προγράμματος και δεσμευόμαστε σαν διοίκηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο τέτοιου είδους διοργανώσεις σε μικρούς και μεγάλους” τόνισε ο δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Ν. Γάτσας, ευχαριστώντας πρωτίστως τους μαθητές για τη συμμετοχή τους.

Δήμος Ελασσόνας: Επιτυχής αυλαία για το τουρνουά 3Χ3 Schools

Το “παρών” στη διοργάνωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Κώστας Πασχόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ κ. Ζήσης Δότας, η πρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Εύη Θεοδωράκη, καθώς και ο πρόεδρος της Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χαρίσης Γκουντούρας.

Σημαντική η συνεργασία των μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αγκάλιασαν όλους τους μαθητές, των διευθυντών και των γυμναστών των σχολείων που συμμετείχαν, της συντονίστριας της διοργάνωσης κ. Αγγελικής Πνάκα-Σαλεπτσή, καθώς και των γυμναστών του Γ.Σ.Ε Ελασσόνας κ.κ. Ορσαλίας Λεπενιώτη και Βασίλη Δήμου. Την υγειονομική κάλυψη και τις δύο ημέρες ανέλαβε το Περιφερειακό Τμήμα Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα της ΕΟΚ, μπλούζες και σαλιάρες της δράσης και το ψηφιακό πιστοποιητικό συμμετοχής, θα διανεμηθεί εντός του σχολείου τους.





Source link