Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δήμος Βόλου: Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες για την κακοκαιρία

Resizer_16938154005481

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόλου με αφορμή την κακοκαιρία που θα σημειωθεί στην περιοχή μας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ και αναφέρει, ότι οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφερονται τα εξης: «Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΜΥ και του συνόλου των μετεωρολόγων της χώρας η περιοχή μας από σήμερα, Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα μέχρι και την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023, θα δοκιμαστεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, ιδιαίτερα βροχοπτώσεις  που απειλούν με εκδήλωση πλημμυρικών φαινόμενων. Υπολογίζεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες εκτιμήσεις των ειδικών, ότι στο χρονικό αυτό διάστημα το ύψος βροχής που θα πέσει πιθανώς θα αντιστοιχεί με αυτό που πέφτει στη διάρκεια μισού χρόνου.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, της Πολιτικής Προστασίας και της ΔΕΥΑΜΒ βρίσκονται ήδη σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας, έχουν προχωρήσει στον καθαρισμό των φρεατίων και έχουν λάβει ειδικά μέτρα στις επιμέρους  περιοχές, που συνήθως πλήττονται από πλημμυρικά φαινόμενα.

Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις χωρίς σοβαρό λόγο μετακινήσεις και να λάβουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, που συνιστούν οι Αρχές.

Ο Δήμος Βόλου θα ενημερώνει για την εξέλιξη των πραγμάτων όποτε τούτο απαιτηθεί με δελτία Τύπου».

www.ertnews.gr



Source link