Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτό είναι το παρασκήνιο της γνωριμίας τους


Με τα δημοσιεύματα και τις φήμες περί σχέδια γάμου ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να δίνουν και να παίρνουν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε για πρώτη φορά πως γνωρίστηκε το ζευγάρι πριν μερικά χρόνια στην Πάρο. Μάλιστα, ο άνθρωπος που τους έβαλε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ήταν ο… Λάκης Λαζόπουλος.

«Πώς γνωρίστηκαν και ποιος είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά; Ακούστε παιδιά, είναι απίστευτο, δεν το ήξερα αυτό. Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται “Καλλιτεχνικό Καφενείο” στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου. Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον Μπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι, έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν. Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 



Source link