Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γουέμπ: «Έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Κόβασιτς»


 

Σε ακόμα ένα σφάλμα υπέπεσε η αγγλική διαιτησία στο Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι όπως παραδέχτηκε ο επικεφαλής της Ένωσης Διαιτητών Αγγλίας, μόλις μία εβδομάδα μετά το φιάσκο του VAR στο Τότεναμ – Λίβερπουλ και το λανθασμένα ακυρωμένο γκολ του Λουίς Ντίαζ.

Σταθερή… αστάθεια όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις στην Premier League.

Ο Χάουαρντ Γουέμπ παραδέχτηκε στο “Sky Sports” και τον Μάικλ Όουεν, πως ο Ματέο Κόβασιστς «είναι τυχερός που δεν αποβλήθηκε» στο “Έμιρεϊτς”. Η PGMOL έχει προχωρήσει σε μία σειρά από απολογίες την φετινή σεζόν, με την δικαιολογία να είναι πάντα το «ανθρώπινο λάθος», αλλά αυτή τη φορά οι δικαιολογίες ήρθαν δια στόματος του επικεφαλής της.

Μπορεί η Άρσεναλ να πήρε την νίκη στο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής, αλλά δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο έφεραν πολλές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες. Στο 28’ ο Κροάτης χαφ της Σίτι έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Μάρτιν Όντεγκααρντ με τις τάπες και είδε κίτρινη σε ένα στιγμιότυπο που… μαρτυράει κόκκινη. Επτά λεπτά αργότερα, ένα ακόμα τάκλιν του Κόβασιτς, αυτήν την φορά στον Ράις πέρασε στα… ψιλά με τον 29χρονο να παραμένει στο γήπεδο, αφού ο διαιτητής, Μάικλ Όλιβερ δεν έκρινε σκόπιμο να τον αποβάλει.

Ο Χάουαρντ Γουέμπ πάντως, παραδέχτηκε σε εκπομπή του “Sky Sports” και στον Μάικλ Όουεν πως ο Κόβασιτς θα έπρεπε να έχει πάει για… ντους από νωρίς.

«Πιστεύω πως είναι πολύ τυχερός που δεν αποβλήθηκε. Θα έπρεπε να έχει δει τη δεύτερη κίτρινη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της PGMOL αναφερόμενος στο δεύτερο μαρκάρισμα του Κροάτη.

Όσον αφορά το πρώτο τάκλιν ο Γούεμπ τόνισε πως σωστά το VAR δεν κάλεσε τον Μαίκλ Όλιβερ για έλεγχο της φάσης στο ριπλέι. Ωστόσο, ανέφερε πως αν ο Άγγλος ρέφερι του είχε δείξει κόκκινη σε κανονική ροή, το VAR πιθανότατα θα ενέκρινε την απόφασή του.//ΓΑ





Source link