Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γκριμάου: «Η Μπαρτσελόνα οφείλει να είναι πάντα έτοιμη»


 

Ο νέος τεχνικός των Καταλανών προχώρησε σε δηλώσεις, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο του ημιτελικού του ισπανικού Super Cup.

Σήμερα (16/09) στις 19.30, ώρα Ελλάδος, η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο “Παλάσιο ντε Ντεπόρτες ντε Μουρθία”, με στόχο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup Ισπανίας.

Ωστόσο, ο νέο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, ανέφερε σε δηλώσεις του το στάτους μίας ομάδας σαν αυτή που εκπροσωπεί, τις λιγοστές προπονήσεις που πραγματοποίησαν… αλλά και τα μεταγραφικά δρόμενα που “τρέχουν” στον… καταλανικό στίβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε στην Μπαρτσελόνα και πάντα θέλουμε να νικάμε. Είναι αλήθεια πως μόλις την Πέμπτη κάναμε την πρώτη μας προπόνηση όλοι μαζί. Όμως, είμαστε έτοιμοι. Είμαι χαρούμενος με την preseason μας, αν και μου φάνηκε κάπως μικρή. Ξεκινήσαμε όταν έπρεπε να το κάνουμε για να είναι καλά οι παίκτες και είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Η Μπαρτσελόνα οφείλει να είναι πάντα έτοιμη. Θα δούμε τι θα γίνει στο ματς, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για ένα καλό τουρνουά. Η ομάδα είναι αυτή που είναι. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάποια άλλη ευκαιρία στην αγορά, όμως είμαι χαρούμενος με την ομάδα που έχουμε».

Το έτερο ζευγάρι ημιτελικών, από το οποίο θα προκύψει και ο δεύτερος φιναλίστ για την τελική αναμέτρηση, είναι αυτό ανάμεσα στην Μουρθία και την Ουνικάχα. Το παιχνίδι μεταξύ τους θα πραγματοποιηθεί και αυτό σήμερα, στις 22.30, ώρα Ελλάδος.//ΓΚ



Source link