Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γκουαρδίολα: «Η σεζόν ξεκινάει τώρα»


 

Ο Ισπανός προπονητής της Σίτι στις δηλώσεις του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Αγγλία, μίλησε για τους τραυματισμούς του ρόστερ του και  τις πιθανότητες που έχει ο Γουόκερ να γίνει αρχηγός των “πολιτών”.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα:

Για την πορεία του τραυματισμού του Γκρίλις:«Ο τραυματισμός για τον Τζακ είναι μυικός, αλλά έχει ένα απίστευτο χτύπημα στο γόνατό του και η ζημιά είναι εκεί. Ο Τζον είναι καλύτερα αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα. Ο Κόβατσιτς έχει κάτι επίσης μυικό. Δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά είναι εκτός»

Για την επιστροφή του στους πάγκους μετά από 2 αγώνες: «Σας ευχαριστώ που ρωτήσατε, νομίζω ότι κάθε εβδομάδα θα είναι καλύτερα», είπε ο Ισπανός.  «Ήταν περίεργο έχασα τα παιχνίδια, αλλά ήταν εντάξει».

Για την απουσία του Γουόκερ:«Λυπήθηκα που δεν κατάφερε να παίξει στον τελικό του Champions League, αλλά δείτε πόσο καλή ήταν η απάντησή του από τότε», είπε ο Γκουαρντιόλα.

Για το σενάριο της αρχηγείας του Γουόκερ:«Ο Γουόκερ ανέφερε ότι ελπίζει να γίνει αρχηγός και ο Γκουαρντιόλα είπε ότι θα διεξαχθεί ψηφοφορία τις επόμενες μέρες.»

Η Σίτι είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 4/4: «Η σεζόν πάντα πιστεύω ότι ξεκινάει τώρα, μετά το πρώτο διεθνές διάλειμμα, η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο.Η πραγματική σεζόν θα έλεγα ότι ξεκινά αυτή τη στιγμή για μεγάλο ανταγωνισμό, το Champions League, το Carabao (League) Cup και την Premier League, γι’ αυτό, ναι, πάμε».//ΓΡ.



Source link