Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του για το Athens Pride


Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στη χθεσινή εκπομπή με αφορμή τη διοργάνωση του Athens Pride, με συνέπεια να προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν του αρέσει η αισθητική αυτών των ανθρώπων που πήγαν στην πορεία διαμαρτυρίας. 

«Στήθηκε πάλι ένα λαϊκό τηλεοπτικό δικαστήριο – να είστε καλά παιδιά που σας δώσαμε τηλεοπτικό χρόνο – για αυτό που ειπώθηκε χθες στην εκπομπή, με αφορμή το γκέι Pride στην Αθήνα. Να το ξεκαθαρίσω, εγώ σαν άνθρωπος είμαι κάποιος που πάω κατευθείαν στο πρόβλημα και στην πιθανή λύση του προβλήματος. Δεν είμαι άνθρωπος του εντυπωσιασμού και του επικοινωνιακού πυροτεχνήματος. Να πω δηλαδή δύο πράγματα για να γίνω αρεστός. 

Ποτέ δεν λειτουργούσα έτσι, να πω δύο τσιτάτα και να γίνω αρεστός στα social media ή στους συναδέρφους μου, τους καλούς στις τηλεοπτικές εκπομπές. Πάντα έλεγα πράγματα για να υπηρετήσω – νομίζω – την ουσία. Αφορμή για το χθεσινό μου σχόλιο στάθηκε το γεγονός ότι δείξαμε το ρεπορτάζ ότι μία μάνα και ένας πατέρας βρέθηκαν στα δικαστήρια από το ίδιο τους το παιδί, το οποίο ήταν ομοφυλόφιλο και μήνυσε τους ίδιους τους γονείς γιατί δεν τον αποδέχονταν και του έκαναν bullying μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. 

Λέω εγώ εχθές με το ταπεινό μου το μυαλό, όλη η κοινωνία οφείλουμε να φέρουμε τους γονείς σε ένα στάδιο να καταλάβουν γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, ανεξάρτητα χρώματος, φύλου, σεξουαλικής προτίμησης. Αν είμαστε έξυπνοι ή χαζοί, πλούσιοι ή φτωχοί, είμαστε ίσοι και πρέπει οι γονείς να είναι περήφανοι για το αν είναι γκέι, στρέιτ, άσπρος, μαύρος. Είμαστε όλοι ίσοι» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Ποιος υπηρετεί αυτόν τον σκοπό, ότι οι γονείς πρέπει να αγαπάνε το παιδί τους; Το εξυπηρετεί μια πλουμιστή παρέλαση; Που καλά κάνει και γίνεται. Δεν με ενοχλεί εμένα. Κύριοι συνάδερφοι μείνετε στην ουσία. Ας αποφασίσουμε ότι είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά. Αν πυροβολείτε εσείς εμένα που είμαι πιο μπροστά από εσάς, γιατί όταν μίλησα για τον γάμο των ανθρώπων στην Ελλάδα ανεξάρτητα φύλου και μίλησα για την τεκνοθεσία, ήμουν ο πρώτος που τα είπε. Τότε με λοιδόρησαν» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.



Source link