Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιώργος Λάνθιμος – Έμα Στόουν: Γύρισαν κρυφά νέα ταινία στην Ελλάδα

Ο  Γιώργος Λάνθιμος και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν, έχουν ήδη ολοκληρώσει μαζί μια ακόμα ταινία, η οποία γυρίστηκε μυστικά στην Ελλάδα. Η πέμπτη ταινία τους μόλις έγινε γνωστή, στα απόνερα του Φεστιβάλ της Βενετίας όπου θριάμβευσε το Poor things.

Χαμηλών τόνων και εσωστρεφής, κατορθώνει πάντα να ελέγχει απόλυτα τις πληροφορίες που αφορούν το έργο του. Έτσι, την είδηση για τη νέα ταινία -δεν είναι γνωστός ο τίτλος- την αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Cineuropa. Tην ταινία στην Ελλάδα με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν σκηνοθέτησε ο Λάνθιμος με τον Ρόμπι Ράιαν στη διεύθυνση της φωτογραφίας. Το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι «είναι πολύ πιο απλό φιλμ σε σχέση με το «Poor Things» διότι η ιστορία χρειαζόταν ένα ξεχωριστό ύφος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018, με την ταινία «Η ευνοούμενη (The Favorite)». Έκτοτε, έχουν έρθει πολλές ακόμη επιτυχίες, όπως η «Βληχή (Bleat)», το «Poor Things» και το «AND».

Η ευνοούμενη

Poor Things

Βληχή

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link