Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Σήμερα ο γάμος με τους


Στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό πρόκειται να πραγματοποιηθεί απόψε, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ και η επίσης, πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Αναστάσιο Ντούγκα και Ειρήνη Λουπασάκη.

Το προσκλητήριο του ζευγαριού διέρρευσε πριν από λίγες εβδομάδες στα social media και προκάλεσε αίσθηση. Ο λόγος που όλοι έμειναν άναυδοι με την ευχάριστη είδηση, είναι, όχι μόνο το γεγονός πως η σχέση τους μετρά μόλις έναν χρόνο, αλλά και γιατί μέχρι τότε κανείς από τους δυο δεν είχε παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ζευγάρι.

Τα ηλεκτρονικά προσκλητήρια έχουν σταλθεί, όπως έχει γίνει γνωστό, σε 500 άτομα! Το hair look της νύφης θα επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς, το make up ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων και των νεόνυμφων στο μεγάλο πάρτι αμέσως μετά το τέλος της τελετής.

Η γνωριμία που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας

Οι πρώτες φήμες για το ζευγάρι κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2022, με το TLIFE να αποκαλύπτει αποκλειστικά, ότι ο Ντάνος ήταν σε σχέση με τη μελαχρινή γυμνάστρια από το καλοκαίρι!

Οι Survivors στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time  το «παρών» στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, θα δώσουν και αρκετοί πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor.

Ανάμεσα σε αυτούς, καλεσμένοι είναι οι: Μπο, Ελένη Χαμπέρη, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Χρανιώτης, Ηλίας Μπόγδανος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιάννης Σπαλιάρας.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, προσκλητήριο έλαβαν άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, όπως ο Λάκης Γαβαλάς.

«Με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα στο Survivor. Εύχομαι να είναι καλά κι ευτυχισμένος», απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα του Star.

Ωστόσο προσκλητήριο δεν έλαβε ο Γιώργος Λιανός, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. 

«Γιατί με ρωτάει όλος ο κόσμος; Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον άνθρωπο. Να είναι καλά και εύχομαι στα παιδιά καλά στέφανα. Αλλά εγώ γιατί να καλεστώ στο γάμο; Ούτε από την πλευρά της νύφης είμαι, ούτε από του γαμπρού».

Μένει πλέον να δούμε ποιοι από τους παραπάνω θα δώσουν σήμερα το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού. 



Source link