Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Η ιδιαίτερη γνωριμία, οι κοινές εμφανίσεις και ο γάμος που έρχεται


 Έκπληξη προκάλεσε η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση σε λίγες εβδομάδες θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους, καθώς ετοιμάζονται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Ο νικητής του Survivor και η νεαρή γυμνάστρια θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε ένα μήνυμα στα social media, για να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό της προς τον άντρα που θα παντρευτεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Η γνωριμία τους

Οι πρώτες φήμες για το ζευγάρι κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2022, με το TLIFE να αποκαλύπτει αποκλειστικά, ότι ο Ντάνος ήταν σε σχέση με τη μελαχρινή γυμνάστρια από το καλοκαίρι!

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είχαν μια ιδιαίτερη γνωριμία και δεν ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης. αφού συμμετείχαν σε διαφορετικές χρονιές.

Αυτό που τους έφερε κοντά ήταν η πίστη τους. Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση επισκέπτονταν τον πατέρα Δημήτριο, ο οποίος λειτουργούσε στο Λυκαβηττό και ήταν ο πνευματικός τους, ο οποίος και τους έφερε κοντά.

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Κουμπάρα στον γάμο τους η κόρη του ιερέα των Αγίων Ισιδώρων

«Έχουμε πει με την Δήμητρα σε διάφορες συνεντεύξεις μας πως έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, έχουμε τον ίδιο πνευματικό, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τον χώρο αυτό και δεν γνωρίζουμε και τον λόγο. Εκεί γνωριστήκαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε, μας έβγαλαν κάτι φωτογραφίες και μας έφτασαν μέχρι τον γάμο», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στο Night Out στο Mega.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους

Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευδε τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους ήταν μόνο φιλικές.

Με τον καιρό οι εμφανίσεις του ζευγαριού αυξήθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακό τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κοινή θέα.

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», είχε αναφέρει η Δήμητρα Βαμβακούση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα ενσταντανέ τους.

Λίγο πριν το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παραχώρησαν και την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη όταν βρέθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας. Αφορμή τότε, αποτέλεσε η επαγγελματική τους συνεργασία για μεγάλη εταιρία ωρολογοποιίας. 

Στη συνέντευξη μίλησαν για τα επαγγελματικά τους σχέδια, για την γνωριμία τους, αλλά δεν θέλησαν να επεκταθούν σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο. Έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers στο Instagram.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δήμητρα Βαμβακούση είχε μιλήσει ανοιχτά και για τις σημαντικές απώλειες που είχε βιώσει από παιδί και της είχαν στοιχίσει, κάτι που τότε είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδελφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά, αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!», είχε πει η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δήμητρα Βαμβακούση – Βίντεο από τη συμμετοχή της στο Survivor:



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο τους μισό και πλέον είναι έτοιμοι για ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της προσωπικής τους ζωής…



Source link