Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιόβετιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ»


 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) ο 33χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήρθε για να πλαισιώσει στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού τους Ελ Καμπί κι Ελ Αραμπί, δίνοντας μια πολύ ποιοτική επιλογή στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς έκανε καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας αγωνιστεί και στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις φανέλες των: Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ, Σεβίλλη, Μονακό και Χέρτα Βερολίνου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα», είπε ο 33χρονος επιθετικός από το Μαυροβούνιο στις πρώτες δηλώσεις του μετά την άφιξή του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Μαυροβουνίου (65 συμμετοχές, 31 γκολ) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, καθώς η σχετική προθεσμία εκπνέει απόψε (4/9).//Λ.



Source link