Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Για την πρώτη νίκη – www.ertsports.gr


 

Το πρόγραμμα του τριημέρου για την 4η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (18/09, 18:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) με την αναμέτρηση του Ατρόμητου κόντρα στον Βόλο στο “Άγγελος Ράμφος”.

Οι Περιστεριώτες αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, μιας και… καθυστέρησαν λόγω των βελτιωτικών έργων που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έχει στόχο την πρώτη της φετινή νίκη, μιας και προς το παρόν μετράει δύο ήττες, από Ολυμπιακό και Κηφισιά αντίστοιχα. Το ίδιο ψάχνει και ο Βόλος, ο οποίος σε τρεις αναμετρήσεις συνολικά έχει κατακτήσει ένα βαθμό. Οι Θεσσαλοί έχουν ηττηθεί από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι στην πρεμιέρα με τη Λαμία.

Ο Ατρόμητος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος, μετά και τις μεταγραφές των Βαλένσια, Τζαβέλλα και Κούντε. Οι “κυανόλευκοι” είδαν όλα τα πρόσφατα αποκτήματά τους να μπαίνουν στην αποστολή. Ο Τουρ Ντιρκς έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ επίσης δεν θα αγωνιστεί και ο τιμωρημένος Λόρενς Ντε Μποκ. Σε ότι αφορά την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, δεν υπολογίζονται οι Μπαριέντος, Μραζ, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Κόστιτς και Μύγας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.//Α.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Λαμία – ΟΦΗ 2-2
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-5

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4
ΠΑΟΚ – Άρης 0-0
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

18:00 Ατρόμητος – Βόλος



Source link