Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι»


Τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου φιλοξένησαν στο Καλοκαίρι Yes η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη, το πρωί της Τετάρτης 6/9, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Ζερβός, δεν πρέπει να μπουν στην ίδια κατηγορία το υπόλοιπο πλήρωμα και στο πλοίο. «Είναι σοκαριστικό το πώς σκέφτηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι και γιατί έγινε αυτό. Περιμένουμε να δούμε με ηρεμία τι θα γίνει γιατί είναι θέματα που μπορεί να σηκώσουν ατμό και μερικές φορές οδηγούνται σε λάθος κατευθύνσεις οι αντιδράσεις του κόσμου» δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

«Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι γιατί δεν έδωσες το χέρι σου να τον πιάσεις;» πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη και τότε πήρε τον λόγο ο Τριαντάφυλλος.

«Τι εννοείται δήμαρχέ μου “τι έγινε;”. Ανέβηκε πάνω στο πλοίο, ζούσε και τον σπρώχνουν. Ό,τι κι αν έγινε, αφού ξέρεις εσύ που δουλεύεις εκεί ότι ό,τι κι αν γίνει, θα πέσει στη θάλασσα και πολύ πιθανόν να τον πνίξουν τα νερά. Άρα είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο; Δεν κατάλαβα Μαριάντα μου, γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι! Κάντε μου μήνυση. Σπρώχνεις τον άλλον έτσι;» είπε οργισμένος ο τραγουδιστής.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:



Source link