Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιατί δεν έχουμε νεότερα για τον Μίκαελ Σουμάχερ;


 

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σουμάχερ μίλησε ανοιχτά για την περίπτωση του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους υπάρχει σιγή ιχθύος εδώ και χρόνια σχετικά με την υπόθεση.

Ο Φέλιξ Νταμ έδωσε λίγο “φως” στο θέμα που καίει όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι που η οικογένεια δεν θέλει να μαθευτεί.

Πάνε περίπου 10 χρόνια από όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του κάνοντας σκι στο θέρετρο της Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις. Έκτοτε, τα στοιχεία που έχουν γίνει δημόσια σχετικά με την υγεία του είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, κυριολεκτικά.

Αυτό αποτέλεσε επιλογή της οικογένειας του θρύλου της F1 ο οποίος από όταν γύρισε στο σπίτι του στην Ελβετία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, κανένα νέο δεν έχει γνωστοποιηθεί και ό,τι ξέρουμε αποτελεί περισσότερο φήμη παρά γεγονός.

Σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε σχετικά με τη ζωή του Σουμάχερ πριν μερικούς μήνες σε γνωστή ψυχαγωγική πλατφόρμα, η σύζυγός του Κορίνα είπε απλά πως «Ο Μίκαελ είναι, όμως είναι διαφορετικός».

Ο Μίκαελ Σουμάχερ στο γκαράζ της Mercedes, στο Grand Prix Βραζιλίας το 2012

Η επιλογή της οικογένειας να έχει στην αφάνεια τους απανταχού θαυμαστές του Γερμανού και φίλους του motorsport, έχει κριθεί έντονα από τότε. Ο δικηγόρος όμως των Σουμάχερ, Φέλιξ Νταμ αποφάσισε να μιλήσει σχετικά με αυτό το ζήτημα στο γερμανικό “LTO”, εξηγώντας τους λόγους.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Έγινε για να προστατεύσει πράγματα που είναι προσωπικά, οικογενειακά. Συζητήσαμε εκτενώς το πως θα επιτευχθεί αυτό. Εξετάσαμε αν μία τελική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Michael θα ήταν η σωστή επιλογή.

Όμως τίποτα δεν θα τελείωνε εκεί και πάντα θα υπήρχε επιθυμία για νέα ενημέρωση, μιας και τα media θα κυνηγούσαν την επόμενη είδηση και ένα, δύο, τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση, θα ρωτούσαν ξανά: “Και πως είναι τώρα”.

Αν τότε θέλαμε να λάβουμε δράση ενάντια σε αυτά τα δημοσιεύματα, τότε θα υπήρχε ο αντίλογος της εθελούσιας αποκάλυψης που θα είχε προηγηθεί. Έχω εκπλαγεί από τον αριθμό των δημοσιευμάτων, παρότι δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία.

Από το πως μπορείς να πλέξεις υποθετικές ιστορίες, χωρίς την παραμικρή πληροφόρηση. Φτάσαμε στο σημείο κάποιος να κάνει συνέντευξη με τη χρήση ΑΙ και να τη βάλει και πρωτοσέλιδο.

Πιστεύω πως η πλειοψηφία του κοινού αποδέχεται πως έχει η κατάσταση και σέβεται το γεγονός πως το ατύχημα ενεργοποίησε μία διαδικασία στην οποία η ιδιωτικότητα είναι απαραίτητη. Και θα συνεχιστεί».//ΓΑ



Source link