Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γιαννούλης: «Είναι μία καλή ευκαιρία να νικήσουμε, περάσαμε δύσκολα κόντρα στην Ολλανδία»


 

Ο διεθνής μίλησε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πριν το παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 και αναφέρθηκε στη δυναμική της αναμέτρησης, αλλά και στην ευκαιρία που έχει η ομάδα να επανέλθει στις νίκες.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 και μίλησε για την ευκαιρία που έχει η ομάδα να επανέλθει στις νίκες, αλλά και την αντίδραση που έχει ανάγκη η “γαλανόλευκη”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι ίδιας δυναμικής με Ολλανδία και Γαλλία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε ζωντανοί. Είναι μία καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες και να έχουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Θα υπάρξουν απουσίες αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ο κόουτς έχει επιλέξει ένα γκρουπ που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να παίξει»

Για την αντίδραση: «Θέλουμε να αντιδράσουμε αλλά παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία και δεχθήκαμε μία μεγάλη ήττα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία να νικήσουμε. Κανένας από εμάς δεν πέρασε καλά αυτές τις μέρες και θέλουμε να νικήσουμε το Γιβραλτάρ.»

 

 



Source link