Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γερμανία: Άνδρας πέταξε ένα 10χρονο αγόρι από μια γέφυρα επειδή… μιλούσε ουκρανικά

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία, με τις αρχές να ερευνούν έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να πέταξε από μια γέφυρα ένα 10χρονο αγόρι από την Ουκρανία επειδή μιλούσε στη μητρική του γλώσσα.

Ο εν λόγω άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών,  ο οποίος θεωρείται πως ήταν Ρώσος, πλησίασε μια ομάδα παιδιών στην πόλη Άινμπεκ της Κάτω Σαξονίας που κάθονταν μαζί σε μια γέφυρα και μιλούσαν ουκρανικά. Τους είπε ότι θα έπρεπε να μιλούν στα ρώσικα και ότι στην πραγματικότητα η Ουκρανία ήταν αυτή που ξεκίνησε τον πόλεμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο άνδρας τράβηξε τα μαλλιά ενός κοριτσιού και πέταξε ένα αγόρι πάνω από το κιγκλίδωμα της γέφυρας ύψους πέντε μέτρων, με το παιδί να χτυπά στις σιδερένιες δοκούς της γέφυρας προτού πέσει στο νερό.

Μάλιστα, πριν τραπεί σε φυγή, πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι και το πέταξε στο αγόρι ενώ ήταν ακόμα μέσα στο νερό, χτυπώντας το στον δεξιό ώμο. Ο 10χρονος υπέστη ελαφρά τραύματα στο αριστερό του πόδι και στο κεφάλι, αλλά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγο μετά την εισαγωγή του.

Η αστυνομία πιστεύει πως η επίθεση είχε πολιτικά κίνητρα, καθώς οι πρόσφυγες από την Ουκρανία αντιμετωπίζουν σφοδρές αντιδράσεις στη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από Telegraph



Source link