Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γαλλία (5η αγωνιστική): Η Λανς ψάχνει… οξυγόνο


 

Μετά από ένα ξεκίνημα που… σημαδεύτηκε από τη μεγάλη νίκη της Νις μέσα στο Παρίσι κόντρα στην Παρί, η Ligue 1 συνεχίζεται σήμερα (16/09) με δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο του τριημέρου της 5ης της στροφής.

“Φτωχό” είναι το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 5ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, μιας και είναι προγραμματισμένοι μονάχα δύο αγώνες. Ωστόσο, το θέαμα δεν αναμένεται να λείψει, μιας και αμφότερα τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για αρχή, στις 18:00 η Ρεν θα υποδεχθεί τη Λιλ στο “Roazhon Park“. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τη νέα γκέλα των πρωταθλητών, κάτι που θα κάνουν φυσικά και οι “λιλουά”. Χαρακτηριστικό είναι πως όποια ομάδα επικρατήσει θα προσπεράσει το σύνολο του Λουίς Ενρίκε.

Στις 22:00, η Λανς θα φιλοξενήσει τη Μετς στο “Stade Bollaert-Delelis“. Οι δευτεραθλητές έχουν πραγματοποιήσει ένα τραγικό ξεκίνημα, βρισκόμενοι στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Με την πρεμιέρα τους στους ομίλους του Champions League να απέχει μόλις λίγα 24ωρα, θα επιχειρήσουν να… ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Ligue 1:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Παρί Σεν-Ζερμέν – Νις 2-3

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

18:00 Ρεν – Λιλ
22:00 Λανς – Μετς

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

14:00 Λοριάν – Μονακό
16:00 Κλερμόν – Ναντ
16:00 Ρεμς – Μπρεστ
16:00 Στρασβούργο – Μονπελιέ
18:05 Μαρσέιγ – Τουλούζ
21:45 Λυών – Χάβρη

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Ligue 1εδώ.//Α.



Source link