Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γαλλία (4η αγωνιστική): Η προτελευταία Λυών υποδέχεται την 8η Παρί


 

Τέταρτη εβδομάδα δράσης για την Ligue 1 με το μενού της ημέρας να εμπεριέχει έξι αναμετρήσεις και το Λυών-Παρί να τραβάει τα βλέμματα.

Η Τουλούζ υποδέχεται την Κλερμόν στο “Σταντ Μιουνισιπάλ” στις 14.00 ώρα Ελλάδος, με τους γηπεδούχους να μετρούν πέντε απουσίες. Oι Σίντι ΣισοκόΤζούνιορ Φλέμινγκς, Κεβίν Κεμπέν, Νάταν Σκιτά και Όλιβερ Ζάντεν δεν θα είναι στην διάθεση του Μαρτίνεθ, με την Τουλούζ να έρχεται από ήττα στην έδρα του Στρασβούργου, με 2:0. Με αρνητικό αποτέλεσμα έρχεται και η Κλερμόν, αφού έχασε στο “σπίτι” της από την Μετς, με 1:0 και στο πλάι της δεν θα παραταχθούν ούτε τώρα οι  Μαξιμιλιάνο Κωρίς και Έλμπα Ρασάνι.

Στις 16.00, η Λιλ και η Μονπελιέ θα αναμετρηθούν στο “Σταντ Πιέρ-Μορόι”. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με βαριά ήττα από το “Σταντ ντου Μουστουά” της Λοριάν, με 4:1 και οι Ντιαλό και Ουνάς δεν θα δώσουν το “παρών”. Βαριά ήττα και για την Μονπελιέ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Ρεμς με 3:1 και η μόνη απουσία που μέτρα είναι αυτή του Τεό Σεντ-Λουθ. Την ίδια ώρα, η Μετς υποδέχεται την Ρεμς, η οποία είναι πλήρης, με τους οικοδεσπότες να μην έχουν στο πλευρό τους τους  Άλμπι Τζάλοου και Άμπου Λο. Το τρίτο και τελευταίο ματς της συγκεκριμένης χρονικής ζώνης είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο “Σταντ Οσεάν”, ανάμεσα στην Χάβρη και στην Λοριάν.

Στις 18.05 θα έχουμε δράση στην γαλλική Νίκαια, με την Νις να φιλοξενεί το Στρασβούργο και στις 21.45 αναμένεται η μεγάλη αναμέτρηση της ημέρας στο “Παρκ Ολυμπίκ Λυών”. Η Λυών θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει στην διαθεσιμότητα της τους Λακαζέτ, Λόπες και Λοβρέν, ερχόμενη σαν ομάδα από την πρώτη της ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην Νις (0:0), ακουμπώντας έτσι… στο καλύτερό της αποτέλεσμα για την Ligue 1 2023/24. Κιμπεμπέ, Κόλο Μουανί, Λι Κανγκ, Λετελιέ, Μέντες, Μουκιελέ και Ρίκο θα είναι οι απόντες της μακροσκελής λίστας του Ενρίκε, με τους Παριζιάνους να έχουν νικήσει την Λανς στην 3η αγωνιστική (3:1).//ΓΚ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Ναντ – Μαρσέιγ 1:1

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Μπρεστ – Ρεν 0:0
Μονακό – Λανς 3:0

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

14:00 Τουλούζ – Κλερμόν
16:00 Λιλ – Μονπελιέ
16:00 Μετς – Ρεμς
16:00 Χάβρη – Λοριάν
18:05 Νις – Στρασβούργο
21:45 Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν



Source link