Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γαλλία (4η αγωνιστική): Για το “διπλό” η Ρεν | Να κρατήσουν το αήττητο οι Μονεγάσκοι


 

“Λειψό” είναι το σημερινό (02/09) πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ligue 1, καθώς περιέχει δυο αγώνες, οι οποίοι όμως έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Το γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα (02/09) με δυο μόλις αναμετρήσεις, οι οποίες όμως έχουν πλούσιο ενδιαφέρον. Η Μπρεστ φιλοξενεί την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ρεν, ενώ η αήττητη Μονακό φιλοξενεί την ανταγωνιστική Λανς, που ψάχνει αντίδραση.

(18:00) Μπρεστ – Ρεν

Στο πλαίσιο του αγώνα που “ανοίγει” το πρόγραμμα της ημέρας, η Μπρεστ μετά από το νικηφόρο ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα, γνώρισε την πρώτη της ήττα με 2-0 από τη Μαρσέιγ, αν και είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και πλέον αναζητά αντίδραση κόντρα σε μία αξιόλογη αντίπαλο. Ο Ερίκ Ρουί στο απουσιολόγιό του έχει τους Αμαβί, Περέιρα Λαζ και Εσκαρτάν, ωστόσο είδε τους Εμπόκ, Λεμπό και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Μπραχιμί να είναι κανονικά διαθέσιμοι στη λίστα του.

Στον αντίποδα, η επερχόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, η Ρεν προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Χάβρη, χάνοντας το “τρίποντο” μέσα από τα “χέρια” της και θέλει να… αποδράσει με το “διπλό” από το “Σταντ Φρανσίς-Λε Μπλε”. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μπρούνο Γκενεσιό έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απώλεια του Τετ, ο οποίος αποχωρή, αντίθετα με τους Ομαρί, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και τους Ρίντερ και Γιλντιρίμ, που είναι και τα νέα “πρόσωπα” της ομάδας.

(22:00) Μονακό – Λανς

Αργότερα, το “λειψό” πρόγραμμα του Σαββάτου (02/09) “κλείνει” με το ματς της Μονακό κόντρα στη Λανς στο “Σταντ Λουί ΙΙ”. Οι Μονεγάσκοι προέρχονται από μία ισοπαλία με 3-3 μετά από μία συναρπαστική “μάχη” κόντρα στη Ναντ, όμως παραμένουν αήττητοι. Στα αγωνιστικά νέα, ο Χούτερ επιβεβαίωσε την απουσία των Ντιόπ, Μπεν Σεγκίρ και Σαλισού, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ζακάρια, ο οποίος ταλανίζεται από ίωση. Σταθερά εκτός παραμένει ο Εμπολό, ενώ ενδέχεται να… ντεμπουτάρει ο Μπαλογκάν.

Από την άλλη πλευρά, η Λανς δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας ένα βαθμό και προέρχεται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Φρανκ Εζ ψάχνει την αντίδραση για την ομάδα του, η οποία γνωρίζει όμως πως έχει… δύσκολο έργο με τη Μονακό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός έμεινε ο Φρανκόφκσι, ο Καρντινάλ, Φαρινέζ, ο Καμπό, αλλά και ο τιμωρημένος Ελ Αϊναουί.//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Ligue 1:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 

Ναντ – Μαρσέιγ 1-1

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

18:00 Μπρεστ – Ρεν
22:00 Μονακό – Λανς

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

14:00 Τουλούζ – Κλερμόν
16:00 Λιλ – Μονπελιέ
16:00 Μετς – Ρεμς
16:00 Χάβρη – Λοριάν
18:05 Νις – Στρασβούργο
21:45 Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν



Source link