Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γαλλία: Στις 6 Δεκεμβρίου ορίστηκε το παιχνίδι Μαρσέιγ-Λιόν

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της γαλλικής επαγγελματικής ποδοσφαιρικής λίγκας, που συνεδρίασε αυτήν την Πέμπτη (2/11), αποφάσισε να διεξαχθεί ο αγώνας της Ligue 1 μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιόν, στις 6 Δεκεμβρίου.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Κυριακή αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά την επίθεση με πέτρες κι άλλα αντικείμενα που δέχθηκε το λεωφορείο της Λιόν κατά την άφιξη της αποστολής στο «Βελοντρόμ», με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή των «Λιονέ» Φάμπιο Γκρόσο κι εκτεταμένες ζημιές στο πούλμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε σημερινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Διοργανώσεων της LFP αποφάσισε: αφενός, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 544 των κανονισμών, να αναγνωρίσει ότι εξαιρετικές περιστάσεις ήταν η αιτία της άρνησης της Ολιμπίκ Λιόν να παίξει με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ την Κυριακή (29/10).

Κατά συνέπεια, αυτός ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, που είναι η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία στο καλαντάρι των δύο ομάδων. Δεύτερο, η τοποθεσία αυτής της συνάντησης θα καθοριστεί στη συνέχεια, εν αναμονή πρόσθετων στοιχείων από τις δημόσιες αρχές που θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί σε συνθήκες βέλτιστης ασφάλειας για όλους τους εμπλεκόμενους της και το κοινό», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link