Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Γαλανόπουλος για το γκολ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Κοίταξα τους Κροάτες χωρίς φόβο»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε για τον εμβληματικό πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε για την ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντιναμό, αλλά και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο μέσος της ΑΕΚ, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στον ξεχωριστό πανηγυρισμό με το μαύρο περιβραχιόνιο μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντίναμο, το οποίο και αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ιστορία ξεκινάει δύο τρία λεπτά πριν μπει αυτό το γκολ. Για κάποιον λόγο από την ώρα που μπαινω στο γήπεδο, το περιβραχιόνιο μου πέφτει. Κι επειδή δεν μου στεκόταν στο χέρι, δυο λεπτά πριν βάλω το γκολ, το έχω πάρει στο χέρι και το κρατάω στη γροθιά μου. Και γίνεται η φάση και μπαίνει το γκολ, την ώρα που έχω στο χέρι μου το περιβραχιόνιο για τον Μιχάλη. Ο πανηγυρισμός, όπως είχα πει και τότε, ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο.

Δεν αλλάζει κάτι και ούτε απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του παιδιού. Συμβόλιζε τη δύναμη και πως ό,τι και να έχει γίνει, εγώ που κάθομαι απέναντί σου, με έκρινες, με χτύπησες, με σκότωσες και σε κοιτάω κατάματα, χωρίς να φοβάμαι».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που είχε στην καριέρα του και τον σοβαρό τραυματισμό του και αποκάλυψε επίσης, ότι στο παρελθόν έχει ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο για να καταφέρει να ανταπεξέλθει.

Για το πώς νιώθει που είναι ποδοσφαιριστής: «Ήταν ένα όνειρο που το είχα απο πιτσιρικάς όταν ξεκίνησα να ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, απλά δεν κατάλαβα πότε άλλαξε όλο αυτό. Δεν το πήρα χαμπάρι, απλά το ζω».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε: «Ποτέ δεν είναι ρόδινη η διαδρομή για κανένα αθλητή. Το θέμα είναι να βγαίνεις πιο δυνατός από αυτές τις καταστάσεις και να προχωράς παρακάτω. Σίγουρα με βοήθησαν οι δικοί μου άνθρωποι, που είναι πολύ λίγοι. Ήταν δίπλα μου. Πλέον είμαι ξανά εδώ γιατί η απουσία μου ήταν αρκετά μεγάλη για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν το είχα σκεφτεί πως μπορεί να συμβεί. Συμφιλιώθηκα με αυτή τη σκέψη και προχώρησα παρακάτω».

Μάλιστα όταν του επισημάνθηκε πως για να το λέει αυτό πάει να πει πως έφτασε πολύ χαμηλά, απάντησε: «Εννοείται πως μου συνέβη. Ο άνθρωπος αποκτά μία δύναμη, που ούτε ο ίδιος δεν την έχει φανταστεί, όταν την χρειαστεί, που δεν τον αφήνει να πέσει πιο χαμηλά. Και την τελευταία στιγμή ξανανεβαίνει και φτάνει εκεί που θέλει ο ίδιος. Σκέφτηκα να τα παρατήσω, αλλά πάνω στην ένταση, την απογοήτευση μίας προπόνησης που μπορεί να μην έβλεπα αποτέλεσμα… Στην τελική είναι αυτό που σου λέω, βρήκα τη δύναμη μέσα μου και τα κατάφερα».

Τέλος, αποκάλυψε πως στο παρελθόν ζήτησε την βοήθεια ειδικού: «Και εγώ στο παρελθόν, είχα πάει σε μία ψυχολόγο για να λέω τα προβλήματα, τα άγχη μου. Με βοήθησε που μιλούσα με έναν άνθρωπο που ξέρει να με καθοδηγήσει. Όταν το χρειαστώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να την πάρω τηλέφωνο».

Η συνέντευξη εδώ:

 



Source link