Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Β. Κόκκαλης: Σε πληγέντες σε Κουλούρι και οδό Βόλου

Την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει κάτοικοι και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κουλουρίου και στην οδό Βόλου μετά τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, διαπίστωσε από κοντά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης το Σάββατο.

Β. Κόκκαλης: Σε πληγέντες σε Κουλούρι και οδό Βόλου

Ο κ. Κόκκαλης συναντήθηκε με κατοίκους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως -όπως υποστηρίζουν- ενώ έχουν περάσει πολλές ημέρες από τα φαινόμενα, παραμένουν με σωρεία προβλημάτων, με τη λάσπη και τα φερτά υλικά, καθώς και τα κατεστραμμένα έπιπλα να δημιουργούν μία εικόνα… χωματερής σε απόσταση αναπνοής από κατοικημένες περιοχές.

Β. Κόκκαλης: Σε πληγέντες σε Κουλούρι και οδό Βόλου

Σε δήλωσή του μετά το πέρας των επισκέψεων που έκανε, ο Λαρισαίος πολιτικός δήλωσε τα εξής: «Μπορεί να βρισκόμαστε αρκετές ημέρες μετά το πέρας των πλημμυρικών φαινομένων, όμως το αυτονόητο και το ελάχιστο δεν έχει γίνει εκ μέρους των φορέων της πολιτείας. Να απομακρύνουν δηλαδή από σπίτια και επιχειρήσεις τις λάσπες, τα φερτά υλικά, τα «συντρίμμια» αυτής της θεομηνίας. Οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που δεν τιμά ένα συντεταγμένο κράτος. Οι επιχειρήσεις που μετρούν μεγάλες οικονομικές πληγές, ζητούν απεγνωσμένα απαντήσεις για το που θα εναποθέσουν την λυματολάσπη, την κατεστραμμένη βιομάζα. Δυστυχώς όμως δεν λαμβάνουν απάντηση ούτε από την αυτοδιοικήση, ούτε και από την κυβέρνηση. Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε δίπλα σ’ εκείνους που το έχουν ανάγκη σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνον με λίγο πόσιμο νερό και πολλές υποσχέσεις για αποζημίωση» κατέληξε.





Source link