Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: 28χρονος κρατούσε φυλακισμένη τη γυναίκα του στο σπίτι – Άγριους ξυλοδαρμούς καταγγέλλουν οι γείτονες

viasmos-gynaika

Απίστευτη κακομεταχείριση και βία ασκούσε ένας 28χρονος Αλβανός προς την 22χρονη σύζυγό του και το μωράκι τους, μέχρι που επενέβησαν γείτονες και ενημερώθηκε η Αστυνομία για το τι συνέβαινε σε ένα μικρό σπίτι σε περιφερειακή συνοικία του Βόλου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, το πρωτοφανές περιστατικό για τη γυναίκα και το 2,5 ετών κοριτσάκι της ξεκίνησε όταν ο 28χρονος τους έφερε από την Αλβανία και δεν τους επέτρεπε να βγούν από το σπίτι, ενώ καθημερινά χτύπαγε τη συζυγό του, η οποία ζούσε εφιαλτικές στιγμές κλεισμένη μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Το δράμα για τη μητέρα και το παιδί τελείωσε χθες τα ξημερώματα όταν από τις φωνές της γυναίκας εξαιτίας των χτυπημάτωνπου δεχόταν από τον 28χρονο σύζυγό της, γείτονες παρενέβησαν και κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο.

Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη και παραμένει κρατούμενος.

www.ertnews.gr



Source link