Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Το τελευταίο αντίο στον τέως Νομάρχη Μαγνησίας Γιάννη Πρίντζο

ΠΡΙΝΤΖΟΣ

Το τελευταίο αντίο θα πουν οι Βολιώτες σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον τέως Νομάρχη Μαγνησίας Γιάννη Πρίντζο που κατέληξε χθες σε ηλικία 82 ετών από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένεια επιθυμεί αντί για στέφανα τα χρήματα να δοθούν στη “Φλόγα’”.

Σύντομο βιογραφικό του εκλιπόντος

Ο Γ. Πρίντζος γεννήθηκε στο Αερινό Μαγνησίας και εισήχθη στο ΕΜΠ όπου και έλαβε την ειδικότητα του Αγρ. Τοπογράφου Μηχανικού.

Παντρεμένος με την Ελένη Σεφερειάδου και γονέας δύο κοριτσιών, της Αρετής και της Κερασιάς Πρίντζου.  

Υπηρέτησε ως Δ/ντης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στη Νομαρχία Μαγνησίας από το 1989-1993 με ιδιαίτερη επιτυχία. Στήριξε Αναπτυξιακά και προγράμματα της ΕΕ, για μεγάλα έργα του Νομού Μαγνησίας , ενώ υπηρέτησε και στη ΤΥΔΚ  (Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων), Μαγνησίας.

Το 1999 εκλέχτηκε πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας θέση από την οποία παραιτήθηκε, μιας και διεκδίκησε την εκλογή του ως Νομάρχης Μαγνησίας και που  με επιτυχία εκλέχτηκε στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2002.  
Νομάρχης Μαγνησίας από 2003-2006. Νομαρχιακός Σύμβουλος από 1994-2002.
Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ την τριετία 1976-1979.  
Μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας από το 1980-2002 και Αντιπρόεδρος αυτής για 6 χρόνια.  

Υπήρξε μέλος  της Δ.Κ.Μ. Μαγνησίας και πρόεδρος αυτής για μία 3τία.   Σε πολλούς φορείς  υπήρξε αντιπρόσωπος, όπως, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, στην ΑΔΕΔΥ, στο Τεχνικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Σύλλογο Τεχνικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εσωτερικών κ.α.

Συμμετείχε  σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια, ενώ είχε δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων για διάφορα θέματα.  Υπήρξε ο κύριος εισηγητής για τα έργα της Κάρλας.  

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν κόμματα και φορείς στη Μαγνησία

Το ΤΕΕ Μαγνησίας
Οι υπηρεσίες του ΤΕΕ Μαγνησίας, σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 δεν θα λειτουργήσουν από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του πρώην Πρόεδρου του τοπικού τμήματος Γιάννη Πρίντζου και προκειμένου οι υπάλληλοι να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο.

www.ertnews.gr



Source link