Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Συνελήφθη 39χρονος με 10 κιλά χασίς

IMG_3523

Έναν 39χρονο διακινητή ναρκωτικών συνέλαβαν χθες αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου και του Τμήματος Διακίνησης Ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 10 κιλών.

Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης εορτασμού της Ημέρας Αστυνομίας και του προστάτη της Αγίου Αρτεμίου. Ειδικότερα ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Γ. Ντιζές συνεχάρη τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τον διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και τους αστυνομικούς, όπως είπε για μία μεγάλη επιτυχία που κατάφεραν σχετικά με τη σύλληψη ενός ατόμου που κατηγορείται για διακίνηση περίπου 10 κ. χασίς.
Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία με τη δράση του. Επιπλέον των ναρκωτικών κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, μία μοτοσικλέτα και χρήματα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν, χθες το απόγευμα στον Βόλο, τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε γενόμενο έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους -0,7- γραμμαρίων, 

• μία ζυγαριά, 

• το χρηματικό ποσό των -7.675- ευρώ και 

• -3- κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• -10- νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -10.049-γραμμαρίων &

• τα χρηματικά ποσά των -1.200- ευρώ και -240- δολαρίων Η.Π.Α.. 

Κατασχέθηκαν, επιπλέον, -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -1- δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

www.ertnews.gr



Source link