Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Παράσταση διαμαρτυρίας για διακοπή δρομολογίου

1

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονένων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Σχολείου Πορταριάς στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων για το θέμα της διακοπής του δρομολογίου στη μία το μεσημέρι από το σχολείο στον Βόλο.

Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι αυτό διακόπηκε λόγω μίας τυπικής διαδικασίας κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα ενώ σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του σχολείου, της περιφέρειας και του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας για το θέμα, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Ειδικότερα όπως δήλωσε η Κατερίνα Κασσιμάτη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Πειραματικό Σχολείο, “εμείς χθες το μεσημέρι πληροφορηθήκαμε μέσω ενός ανυπόγραφου email, ότι σε δύο ημέρες κόβεται το μεσημβρινό δρομολόγιο στη μία το μεσημέρι με το οποίο επιστρέφουν περίπου 38 παιδιά από το σχολείο στο σπίτι τους. Ο λόγος της διακοπής που μας δόθηκε σήμερα είναι η λανθασμένη ηλεκτρονική μορφή που έστειλε ο διευθυντής μας την κατάσταση δεν ήταν με τη μορφή που ήθελε η υπηρεσία και ότι μέχρι προχθές είχε αποστείλει μόνο αριθμητική κατάσταση και όχι ονομαστική. Δεν έχουμε οριστική απάντηση αν σήμερα θα γίνει το δρομολόγιο. Εμείς θέλομε να συνεχίσει κανονικά το δρομολόγιο, θα στείλει ο διευθυντής μας ό,τι χρειάζεται. Αυτό θα έπρεπε να είναι υπεράνω τυπικοτήτων. Η λήξη του ωραρίου στο ολοημέρου είναι στις 4μ.μ. και έχει λεωφορείο. Αν στη μία δεν γίνει δρομολόγιο με το όποιο θα έφευγαν τα παιδιά, θα πρέπει να τα πάρουν οι γονείς εκτός αν δεν τα έχουν στείλει καθόλου σήμερα σχολείο”, τόνισε η κ. Κασσιμάτη.

www.ertnews.gr



Source link