Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Καταγγελία για απόπειρα κτηνοβασίας αλόγου

depositphotos_75218619-stock-photo-beautiful-brown-horse-grazing-on

Αποπειράθηκαν να βιάσουν ένα άλογο στα Άνω Λεχώνια την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του αλόγου και έγιναν καπνός.

Το αποτρόπαιο περιστατικό, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αλόγου, συνέβη μετά τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής στο κτήμα ενός φίλου του, στα διοικητικά όρια Άνω και Κάτω Λεχωνίων. Ο ίδιος πήγε εκεί για να ποτίσει καλλιέργειες με ένα φορτηγάκι φορτωμένο με δεξαμενή νερού, όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι με ένα μηχανάκι, τις πινακίδες του οποίου κατέγραψε και έχει υποψίες για το ποιοι μπορεί να είναι, πήγαν στο κτήμα και κατάφεραν να ρίξουν στο έδαφος ένα τεράστιο άλογο, να του δέσουν τα μπροστινά και πίσω πόδια και το οποίο προσπάθησαν να το βιάσουν.

Ο ιδιοκτήτης που συνοδεύονταν από μία κυρία αλλά και τον ιδιοκτήτη του χώρου, άρχισαν να τρέχουν και να τον κυνηγούν αλλά τελικά ξέφυγε.

Ο ιδιοκτήτης του αλόγου δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αλλά ενημέρωσε ο φίλος του ιδιοκτήτης του χώρου.

Η αστυνομία αναφέρει, ότι δεν της έχει γίνει επίσημη καταγγελία ή μήνυση κατ’ αγνώστων από τον ιδιοκτήτη του αλόγου με τον οποίο μίλησε η ΕΡΤ Βόλου.

Ο ίδιος είπε ότι περιμένει κάποιο τηλέφωνο από την αστυνομία για να πιστοποιήσει το γεγονός, καθώς ο ίδιος “ήταν πολύ ταραγμένος και ανέλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία ο φίλος του. Εγώ μίλησα με το Α.Τ. Μηλεών και μου είπαν ότι έπρεπε να πάω από κοντά, αλλά δεν το έκανα. Θα το δω και πάλι σήμερα”, ανέφερε.

www.ertnews.gr



Source link