Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Η μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε το βρέφος στα επείγοντα – «Πεθαίνει το μωρό»

Τις στιγμές αγωνίας που επικράτησαν κατά τη μεταφορά του βρέφους από το σημείο που χτυπήθηκε από διερχόμενη μηχανή, μέχρι τα επείγοντα του νοσοκομείο στο Βόλο, περιγράφει οδηγός ταξί. Ο ίδιος τονίζει αρχικά ότι όταν έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος το βράδυ του Σαββάτου, το πλήθος που βρισκόταν εκεί συγκεντρωμένο του φώναζε «πεθαίνει το μωρό».

Ο οδηγός του ταξί ανέφερε αναλυτικά στον ΑΝΤ1: «Στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς που έγινε με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, λέγοντας “πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό”. Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης στα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση. Οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου άνοιξαν δρόμο. Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα. Έφτασα και φώναξα τους τραυματιοφορείς»

Στον ανακριτή ο οδηγός

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα (7/11) ο 33χρονος οδηγός μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε ένα βρέφος το Σάββατο 4/11 το βράδυ στον Βόλο.

Ο ανακριτής θα εξετάσει και το υλικό από τις κάμερες, το οποίο ζητήθηκε από την Αστυνομία να συλλέξει από όλες τις επιχειρήσεις στην οδό Ιάσονος, όπου έγινε η φονική παράσυρση, προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου. Εισαγγελέας και ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ, ενώ ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορία που βαραίνει τον 33χρονο είναι της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση το νέο ποινικό κώδικα (άρθρο 290 εδάφιο δ.) εφόσον προήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.



Source link