Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Επεισόδιο με τον Αχ. Μπέο και πολίτη – Τι απαντά ο Δήμαρχος

20230411-ERTNEWS-MPEOS3

Επεισόδιο με διαπληκτισμούς σημειώθηκε στην περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου, μεταξύ του δημάρχου Αχ. Μπέου και κατοίκων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν γιατί όπως υποστηρίζουν, μηχανήματα επιχειρούσαν να μπαζώσουν ρέμα χωρίς να έχει πριν καθαριστεί.

Υπήρξε διαπληκτισμός κατοίκων με τον Αχιλλέα Μπέο και ο δήμαρχος Βόλου μάλιστα φαίνεται σε βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να χτυπά έναν πολίτη.

Μέ μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα απάντησε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για το συγκεκριμένο περιστατικό. Στην ανάρτησή του μετά την κυκλοφορία του βίντεο σε όλα τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης, κάνει λόγο για «στημένο περιστατικό» λέγοντας πως ο πολίτης τον έβρισε αρχικά. Όπως λέει, η αντίδρασή του ήταν ίσως ακραία, «αλλά αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα».

«Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους», αναφέρει ο δήμαρχος Βόλου για το περιστατικό. Όπως αναφέρει ο ίδιος, συναντήθηκε με τον πολίτη, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το συμβάν θεωρείται λήξαν.

Το επεισόδιο προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελάκη να ζητά από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να άρει τη στήριξη του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Απαντώντας με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει ότι ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε πως στηρίζει το κόμμα, αφορούν τις Περιφέρειες και τους 3 μεγάλους Δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. «Ζητάει δηλαδή ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από την Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, μετά από την δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και την μετα-αλήθεια!» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας ότι είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών.

Ρεπορτάζ: Π. Σαρόγλου

www.ertnews.gr



Source link