Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βόλος: Ενημερωτική συνάντηση της Αντιδημάρχου Παιδείας με Διευθυντές Γυμνασίων & Λυκείων

1707472048575

Την Δευτέρα 5-2-2024 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση  της Γεωργίας  Μποντού -Τοκαλή, Αντιδημάρχου Παιδείας και Εκπαίδευσης και παράλληλα Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με  τους Διευθυντές  των σχολείων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.

Στη  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου Δεύτερης  Ευκαιρίας κλήθηκαν να συμμετάσχουν  οι Διευθυντές των 21 Γυμνασίων και 25 Λυκείων του Δήμου Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Βόλου.

Η Αντιδήμαρχος  καλωσόρισε  τους Διευθυντές  των σχολείων, ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα   και στη συνέχεια ενημέρωσε για  θέματα που αφορούν την εύρυθμη  λειτουργία  των  σχολείων. Κατά  τη διάρκεια της συνάντησης η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε με την ιδιότητα της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής για το οργανωτικό πλαίσιο της Επιτροπής και τις επιλέξιμες δαπάνες.

Το τμήμα Παιδείας  έχει ως κύρια προτεραιότητα την διευκόλυνση  της λειτουργίας  τουςκαι παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια  σε  μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ζήτησε από τους Διευθυντές να έχει άμεση  ενημέρωση σε όποιο έκτακτο πρόβλημα  προκύψει, ενώ  στη συνέχεια τους ενημέρωσε για την διάθεση συνδιοργάνωσης δράσεων που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, με το φυσικό περιβάλλον,  τον πολιτισμό, την σχολική διαμεσολάβησηκ.λ.π.

Επιπλέον τους ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσουν χωριστές συναντήσεις μεταξύ της Αντιδημάρχου και του Διευθυντή κάθε σχολείου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν τα επιμέρους ζητήματα,  που παρουσιάζει κάθε σχολική μονάδα.

Η Αντιδήμαρχος  τους διαβεβαίωσε ότι η άψογη  συνεργασία που θεμελιώθηκε  από την αρχή της θητείας της Δημοτικής Αρχής, θα  συνεχιστεί και αυτή την θητεία  και όπως  πάντα  ο Δήμος Βόλου θα  είναι  στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών  και των γονέων  ώστε  και αυτή η περίοδος να  λειτουργήσει  εύρυθμα  προς  όφελος  της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η ενημέρωση  ολοκληρώθηκε  με  ερωτήσεις Διευθυντών με πνεύμα συνεργασίας  τόσο  από τους παλαιότερους Διευθυντές  όσο και από τους καινούργιους.

www.ertnews.gr



Source link