Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βρούτσης: «Το χάντμπολ ανεβαίνει συνεχώς, είδαμε φίλαθλο πνεύμα στις εξέδρες»


 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού τίμησε με την παρουσία του τον 3ο τελικό του Σούπερ Καπ και στις δηλώσεις του, τόνισε πως κύλησε ομαλά ο τελικός, κάτι που βοηθάει το άθλημα στην εξέλιξή του. 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 26-25 σε έναν τελικό… διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες στην κανονική διάρκεια, αλλά με το σύνολο του Νίκου Γραμματικού να παίρνει την μεγάλη νίκη με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και να κατακτά το Super Cup Ελλάδας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, βρέθηκε στον τελικό του θεσμού αυτού και μετά την ολοκλήρωσή του, δήλωσε πως το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που διαρκώς βελτιώνεται και τόνισε πως υπήρχε φίλαθλο πνεύμα στις εξέδρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης:

«Σήμερα είδαμε αυτό που θέλουμε να δούμε, έναν εξαιρετικό αγώνα χάντμπολ, δυο πολύ καλές ποιοτικές ομάδες. Συγχαρητήρια και στους δύο συλλόγους. Το ελληνικό χάντμπολ ανεβαίνει συνεχώς, η πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στα τελικά του ΕURO το αποδεικνύει, το επίπεδο των αθλητών που έπαιξαν σήμερα το αποδεικνύουν. Όσον αφορά το φίλαθλο πνεύμα σήμερα το είδαμε στις εξέδρες. Παιδιά και από τις δύο ομάδες χάρηκαν το παιχνίδι, χειροκρότησαν και έζησαν ωραίες στιγμές, χωρίς βία, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό είναι ελπίδα και το πνεύμα του αθλητισμού».

«Στη γιορτή του Χάντμπολ στο Δαϊς, στον τελικό του Σούπερ Καπ ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Η κούπα κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αξίζουν πολλά μπράβο και στις δύο ομάδες για τον συναρπαστικό αγώνα, για το χορταστικό θέαμα που χάρισαν σε θεατές και τηλεθεατές Το χάντμπολ μας προοδεύει και αναπτύσσεται τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και με την Εθνική, που για πρώτη φορά προκρίθηκε σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».//Γ.



Source link