Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βρετανία: Σκυλιά κατασπάραξαν 68χρονη μπροστά στον εγγονό της

Σε τραγωδία μετατράπηκε η προσπάθεια μίας 68χρονης γυναίκας στη Βρετανία να σταματήσει τον καυγά δύο κουταβιών XL Bully καθώς δέχτηκε επίθεση από τους γονείς τους που την κατασπαράξουν μπροστά στα μάτια του 11χρονου εγγονού της.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Έσθερ Μάρτιν είχε επισκεφτεί τον 11χρονο εγγονό της όταν δέχτηκε επίθεση από τα τεράστια ζώα, ο ιδιοκτήτης των οποίων έχει συλληφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η γυναίκα είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη τους για τα σκυλιά, αλλά εκείνος είχε απαντήσει «δεν θα μου πει κανένας τι να κάνω με τα σκυλιά μου».

Το περιστατικό συνέβη όταν η γυναίκα πήγε να χωρίσει τα δύο κουτάβια που μάλωναν με μία σκούπα και εν συνεχεία δέχτηκε επίθεση από τους γονείς τους.

Η κόρη της Έστερ, Σόνια Μάρτιν, 47 ετών, είπε ότι η μητέρα της είχε προηγουμένως προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη των σκύλων ότι ήταν επικίνδυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ίδια, υπήρχαν οκτώ σκυλιά, έξι κουτάβια και δύο μεγαλύτερα και όλα ήταν XL Bullies.

Αστυνομικοί του Έσεξ που έφτασαν στο σημείο πυροβόλησαν και σκότωσαν και τα δύο σκυλιά χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σώσουν τη γυναίκα, ο θάνατος της οποίας διαπιστώθηκε επιτόπου.



Source link