Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Βραζιλία: Έντοπίστηκαν εννέα πτώματα, εκ των οποίων επτά απανθρακωμένα, σε δύο σπίτια

Εννέα πτώματα, τα επτά από τα οποία ήταν απανθρακωμένα, βρέθηκαν χθες Δευτέρα σε δύο γειτονικά σπίτια σε αγροτική περιοχή στην πολιτεία Μπαΐα, στη βορειοανατολική Βραζιλία, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας πως έχει αρχίσει να διενεργεί έρευνα για το «έγκλημα» αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον τα τρία από τα θύματα ήταν παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για το έγκλημα με εννέα νεκρούς», ανέφεραν οι Αρχές, χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για τα αίτια των θανάτων, ούτε για τα τεκμήρια, ή τα σενάρια.

«Από τα εννέα πτώματα που εντοπίστηκαν στα δύο σπίτια τα πέντε ήταν εντελώς απανθρακωμένα, δύο εν μέρει και άλλα δύο δεν είχαν εγκαύματα», σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Το «έγκλημα» στο οποίο αναφέρονται οι Αρχές διαπράχθηκε στη Μάτα τζι Σαν Ζουάου, 60 χιλιόμετρα από το Σαλβαντόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έδωσαν καταθέσεις κάτοικοι της περιοχής και συγγενείς των θυμάτων.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, οι Αρχές κάνουν την υπόθεση πως επρόκειτο για «σφαγή» συνδεόμενη με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών οι οποίες διακινούν ναρκωτικά.

Παιδί που επέζησε διακομίστηκε σε νοσοκομείο με «πολύ σοβαρά εγκαύματα», πάντα σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην πολιτεία Μπαΐα διαπράχθηκαν την περασμένη χρονιά 6.600 ανθρωποκτονίες. Η Μπαΐα καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο δείκτη φόνων στην πελώρια χώρα (47,1 ανά 100.000 κατοίκους), υπερδιπλάσιο του εθνικού μέσου όρου (23,4 ανά 100.000), σύμφωνα με τους αριθμούς του Βραζιλιάνικου Φόρουμ για τη Δημόσια Ασφάλεια (FBSP).



Source link